Kroppsmedvetenhet?

Ikväll tränade jag sista passet innan resan. Det blev Easy Line Functional. Massa funktionella övningar som är bra för mig. Men det BÄSTA med passet är nog ändå att det är en sjukgymnast som leder det.

Nu ska jag väl inte vara för dömande, men vem som helst kan bli instruktör i EasyLine, men alla har inte förmågan att SE, eller än mindre korrigera ev. fel. En sjukgymnast ser det med andra ögon och har en bra utbildning i anatomi och fysiologi.

All träning sker på egen risk, självklart, men även om jag är medveten om att jag HAR framåtrotarade axlar och är jättestel i bröstryggen så är det bra om nån påminner mig när jag tränar. För det är inte alla gånger jag är medveten om var jag har axlarna i övningarna, även fast jag är medveten om problemet…

På träningsresan kommer det vara et seminarium om medveten kroppshållning som jag DEFINITIVT kommer lyssna på! Och hör & häpna, det är en SJUKGYMNAST som håller i seminariet. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *