Biofilmen presenteras

Igår var jag på bio och såg ”Min låtsasfru” En sjukt rolig film som jag kan rekomendera ALLA att se om man har en gnutta humor. 

Här kan vi tala om komplicerad intrig. För att fånga tjejer låtsas Adam Sandler vara gift – det gör honom på något sätt både attraktiv för kvinnor och samtidigt fri att lämna dem. Men så stöter han på sin drömtjej och då måste han göra sig av med sin låtsasfru.

Fast först måste han förstås skaffa fram henne. För ändamålet värvar han Jennifer Aniston som är ensamstående mamma med två barn som alla ska spela med i hans spel. Gissa om det komplicerar saken.

Men egentligen handlar det inte alls om jakten på kärlek utan om jakten på den perfekta kroppen. Sandler är plastikkirurg och Aniston hans assistent. Båda är lyckade resultat av sina operationer. Han har blivit av med sin judiska jättenäsa (ja det är uttalat), hon med en svårartad glipa mellan tänderna.

Andra operationer är mindre lyckade. En kvinna har fått ett ögonbryn i pannan, en annan har bröstet spruckit för. Det är lyteskomik för hela slanten.

Avgörande för Sandler blir till slut om den 40-åriga Anistons kropp tål en jämförelse med en 20 år yngre kvinnas. Hur han själv ser ut under t-shirten spelar däremot ingen roll.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *