Ninja turtle!

Ikväll var jag på ett Forza-pass. Det var… speciellt, måste jag säga!

Gilla eller ogilla, eller helt neutral? Men innan man kan tekniken så kan man väl inte ta ut sig ordentligt heller och det kändes ganska flummigt.

Jag kände mig lite som en TV-spelsfigur, eller kanske en Ninja turtle! img_1773

3 svar på ”Ninja turtle!

 1. Nej men va säger du Ronja?! Det är inte flummigt alls =o) kör ett par pass till ska du se att du kommer in i det bättre. Forza kan liknas lite med Yoga, meditation i rörelse, just för att du ska försöka komma in i ”flowet”. Jag kan bara säga att det är en helt sjukt mäktig upplevelse. Fick själv känna av det på utbildningen och det var gåshud över hela kroppen, otroligt mäktigt! Men som med allting annat, inte för alla =o) Vi ses

  • Hahaha, hur kunde jag gissa att du skulle läsa min blogg ikväll?! =P
   Ja, jag kanske får köra nån mer gång -när mina underarmar känns OK igen, de är bra ömma nu… Jag har lite svårt för allt vad yoga och meditation heter, men jag ”måste” ju gå på en yogaklass också p.g.a. tävlingen. Börja ladda för ett Combatpass du! =P
   Har du gett upp det egna bloggandet förresten?

 2. Hello igen! Ja underarmarna tar mycket stryk första gångerna, sedan blir det mer fokus på rygg, axlar och mage. Jag börjar ladda ;o) Ja det har jag nog, vill inte säga det högt riktigt än men jag får nog erkänna mig besegrad, har svårt att hålla ut och sätta av tid för det. Och så är jag dålig på att ta bilder, blir liksom inte av. Och det är ju så trökigt med en blogg utan bilder =o)
  Ha det gott så ses vi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *