Åren som försvann

Jag satt bara och malde lite tankar ikväll. Jag funderade på om det var bättre förr och vad som har hänt under de senaste året…

Jag har blivit ett år äldre för varje år och helt plötsligt var man ”vuxen”. Vid vilken ålder jag kände det vet jag inte exakt, men det senaste året framförallt har det hänt en el hel massa saker… Den största är väl att jag köpte hus, som i sin yur ledde till en massa andra saker som man måste göra och ta ställning till…

När det gäller träningen och personlig utveckling har jag kommit långt också och DET i sin tur har lett till en hel del positiva saker som följd. Men också en del tyngre beslut som jag tvingas fatta. Beslut som ingen annan kan ta åt mig -jag är inget barn längre!

Nu har jag egentligen 2 ”återhämtnings-månader”, med bara träning och fokus på mig själv. Men också tid för mental förberedelse för vad som komma skall…

Jag tycker dock att de senaste åren kretsat kring träningen och jag vet knappt var tiden har tagit vägen… Känns som att jag bara drömt allting, eller fått nån minnesförlust, för det känns inte som verklighet! Äsch, jag är bara trött nu!

Men nu är det sovdags -En ny dag imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *