Incheckning på hotellet

Incheckningen på rummet gick smidigt för min del, jag och mamma fick varsitt rum, varsitt DUBBELRUM upptäckte vi när vi kom upp. Jag trodde kanske att de hade blivit nåt fel, men det får väl hotellet stå för i så fall…
img_1743img_1744img_1745img_1746
Jag plockade upp väskan och gjorde mig hemmastad.

Vi bodde högst upp på berget så vi fick åka nån form av linbana upp!
img_1747img_1748
Efter resan kände jag att en dusch inte skulle sitta helt fel. När jag precis klivit in i duschen ringer telefonen på rummet. Först tänkte jag inte svara. Vem skulle ringa till mig liksom? Ingen jag känner som vet vilket rum jag skulle bo på och jag har inte beställt ”telefon på rummet”. Men det ringde och ringde så jag gick ut och svarade. Det var från receptionen och de sa att de hade gjort ett misstag, att jag och mamma skulle bo i samma rum, så en av oss var tvungen att byta rum.

Det fick bli mamma som flyttade in till mig, eftersom jag redan använt duschen. De var tydligen tvugna att städa hela rummet efter att nån ens varit där inne…

Sagt och gjort, mamma och jag fick dela på rummet.

Hon fick lite bråttom att göra sig i ordning till samlingen, medan jag nästan var klar. Hon var dessutom tvungen att få ett nytt kort där det stod att hon skulle ha middagar också.

”Det här är Spanien” fick jag lära mig då…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *