Knappt 2½ timme kvar….

Nu är det knappt 2½ timme kvar till testet och jag är inte aaaaaaalls nervös! *host*

Okej, ärligt talat så är jag skitnervös. Jag vet att jag har klarat det EN gång (i torsdags) och då BORDE jag ju klara det ikväll också?! Det är ju inget lotteri om man klarar det eller inte, men självklart kan dagsformen vara avgörande för 1 minut mer eller mindre…

Man kan inte göra mer än sitt bästa, men det är vad jag kommer göra ikväll. OM jag ger allt så kommer jag kanske klara det och då behöver jag inte springa igen (med de här förusättningarna), men om jag mesar så kommer jag ju behöva träna mer och fortsätta springa för att klara testet NÄSTA gång… Lika bra att få det överstökat ikväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *