Am I CRAZY?!?!

Jag tror nästan det….
Dagen började med ett ”tempo-pass” löpning 12 minuter utan att gå (jag skulle i alla fall försöka). Tyvärr lyckades jag bara drygt 5 minuter innan jag var tvungen att gå. Men jag sprang NÄSTAN hela tiden. Det tog mig 14 min och 30 s. för att lyckas springa 12 minuter totalt…. Alltså, jag gick 2½ minut…. Efter att ha mätt sträckan jag hade hunnit på 12 minuter så såg jag att den var 1643 meter. Det fattas med andra ord 357 meter….

Sedan blev det vila ett par timmar innan det var dags för ett BodyCombat-pass på 60 minuter, det var RIKTIGT tufft och benen var såååå sega!

Efter BodyCombaten unnade jag mig ett välbehövligt stretch-pass på ytterligare 30 minuter….

2 svar på ”Am I CRAZY?!?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *