Jag blev ANTAGEN!!!!

img_1705

Åh, det känns så sjukt underbart!!!

Jag har blivit antagen till Ordningsvaktsutbildningen!

Okej, det är flera steg i antagningen, men nu är i alla fall ETT avklarat. Jag har fått en kallelse till den första träffen.

Det är ett svenskaprov som ska göras först, det tror jag inte kommer vara några problem för mig.


img_1706

Sedan är det ett FYS-test. Reglerna kring det har varierat under årens gång, men det senaste som jag hört är 2 km löpning på 12 minuter. Det KAN bli ett problem, men jag ska KÄMPA för att klara det!!!

10 svar på ”Jag blev ANTAGEN!!!!

 1. Hej!
  Vad roligt! Jag e själv ordningsvakt och har varit det i lite mer än tre år.
  Jag har aldrig varit med om fystester, är det bara nåt man har i borlänge?? Iofs bra att man har det tycker jag.
  Vad är det mer för tester, du måste berätta sen!

  Lycka till!!

  • Det varierar från län till län, vissa län har inga tester alls. Det är ganska nytt med FYS-testerna för OV. Det är ett svenska-test innan och sedan är det är intervju/samtal där de bedömmer persolig lämplighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *