Lite j*vlar anamma!

KVÄLLENS STYRKEPASS

Övning

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Benspark

112,5/12

112,5/12

112,5/12

Benpress i släde

Nr. 6/12

Nr. 6/12

Nr. 6/12

Magmaskin

Nr. 4/12

Nr. 4/12

Nr. 4/12

Torso

25/12

25/12

25/12

Axelpressmaskin

Nr. 4/12

Nr. 4/12

Nr. 4/12

Sned bänkpress

Nr. 4/12

Nr. 4/12

Nr. 4/12

Tricepspress m rep

35/12

35/12

35/12

Dipsmaskin

Nr. 4/12

Nr. 4/12

Nr. 4/12

Som ni ser så är det 12 reps på alla set. Med lite jävlar anamma så fixade jag det!

Det innebär i praktiken VIKTÖKNING till nästa pass!

Efter styrkepasset körde jag 35 minuters konditionsträning på crosstrainern -Den jobbigaste maskinen!

Jag ser verkligen fram emot morgondagens massage efter det här…

6 svar på ”Lite j*vlar anamma!

 1. Hej! Nyligen bestämde jag mig för att publicera Sverigs samtliga bloggar relaterade till hälsa. Däribland områden såsom viktnedgång, träning, sjukdommar, mental hälsa, livsstil, mm. Eftersom din blogg passar in där så skulle jag gärna se att du la till den. Iden är att likartade ska hitta inspiration att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis är det helt gratis.

  http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

 2. Hej,
  såg att du hade en technogym crosstrainer hemma – vilken dröm! Hur gör man för att få tag i en sådan? Hyr du? (antar att de är svidyra att köpa??)

  • Hej!
   Det är en CYKEL från Technogym som jag har. Recline Excite 500 heter den (med högt ryggstöd). Man kontaktar lämpligtvis Technogym direkt, man kan gå in på deras hemsida och beställa en katalog (kostnadsfritt) och sedan kan man kontakta dem om man är intresserad av att köpa någon av deras maskiner. Jag vet faktiskt inte om det finns att hyra, själv har jag köpt min. De kostar en del, men de har också ett andrahandsvärde och ruskigt bra kvalitét! Jg fick 25% rabatt på min cykel eftersom den hade varit som demoexemplar ute hos en kund i två veckor -alltså inte HELT ny. Just MIN cykel fick jag ge 38 000:- för, men det finns säkert nån billigare variant och det finns de som kostar över 100 000:- också, det beror på vad man vill ha för finesser på den…
   Lycka till!

 3. Hej!
  Hittade din blogg för nån vecka sen och har plöjt mej igenom din resa. Grattis till viktminskningen! Några frågor: När du skriver ex nummer 4 på nån övning, vad menar du då? Är det kilo?
  Hurudant träningsprogram har du?
  Har du något mål som du strävar efter eller är det just viktminskning och toning av kroppen?
  Lycka till med fortsatt träning och viktminskning. Jäklar vilken skillnad det var på bilderna!

  • Hej!
   Kul att du gillar bloggen. Nej, då är det antal viktplattor i maskinen -om det inte är angett i kilo. Mitt nuvarande träningsprogram består av 2 styrkepass och MINST 4 konditionspromenader… Men då min ordinarie coach har semester fick jag en ”vikarie” som lade in mer förbränningsträning. Jag har ett mål nu, eller kanske delmål -och det är en resa utomlands tillsammans med min coach när jag nått 75 kilo. Annars är målet (drömmen) att få tävla inom fitness/kroppsbyggning. Tack ska du ha för komplimangerna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *