Misskött rottweiler??

Fick just en kommentar om att min rottweiler var misskött! Den som skrev det har nog aldrig sett en misskött hund i så fall!

Och så stod det att hon var odräglig…

Kan tänkas att ni inte gillar hundar -det är helt okej. Alla gör inte det. Men JAG gillar hundar och min rottweiler är INTE misskött. Om ni syftar på höftproblemen, så är sådant ärftligt. Hon fick D-höfter på röntgen redan vid 1 års ålder -väldigt tråkigt, men det går inte att göra mycket åt.

Det där med odräglig?? Ni får gärna utveckla det där lite mer. Om ni menar att hon dreglar, det GÖR såna raser -mer eller mindre. Om ni menar att hon är elak -så är hon definitivt inte det! Hon älskar allt och alla. Ni får gärna komma och hälsa på henne och prata med mig direkt istället för att skriva anonyma kommentar.

img_1634

4 svar på ”Misskött rottweiler??

 1. Shakira är en hel go hund, snäll mot allt & alla! Hon är alltid lika glad när man kommer & hälsar på henne.
  Att säga att hon är misskött & odräglig är fel, då vet man inte vad man pratar om.

  /Sandra (Grannen mitt emot)

 2. Håller så med dig. Varför skriva anonym kommentar om ens hund? Konstigt att ens agera om man inte kan stå för sin åsikt. Är det så att man vill ha respons, men då på vad? Hon ser mycket sund ut och levnadsglad. Du gör ett bra jobb =)

  • Ja, och då får man gärna förtydliga vad man är missnöjd med så till den grad att man måste kommentera det anonymt!! *suck*
   Tack ska du ha! Jo, hon är en väldigt glad hund och får röra på sig, så mycket som hon klarar för höfterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *