Fick ingenting gjort! Bara FEL!

En hel dag utan att ha fått nånting gjort -ibland blir saker och ting inte riktigt som planerat…

Jag skulle sålt monster idag, men de dök inte upp och chefen försökte få tag på dem, men de svarade inte… Jag fick nya besked om nya tider som jag skulle vara på plats UTIFALL de skulle komma, men ikväll fick jag beskedet att det BLIR INGET med det… Monster struntar visst i det…

Nästa grej som blev ”fel” idag var att den GPS-funktionen jag (och flera andra) skulle vara testpilot åt via ett företag som Peace & Love anlitat inte blev av. Killen som höll i det ingde upp och sa att de hade fått nya direktiv om att det BARA skulle vara externa besökare och som bor på CAMPINGEN -så då sket sig det med!

Och så nummer tre… Jag skulle få hämta ut mitt festivalband, eftersom jag ändå ska jobba på S2 på torsdag och fredag (törs jag skriva det ifall det inte blir så?) Men Peace & Love hade krånglat till det med våra band så de hade inte fått några band idag. Imorrn från kl.13 får jag hämta mitt band… Men det gjorde ju att jag missade ett seminarie som jag hade tänkt gå på ikväll…

Och allt krångel och ändrande av tider gjorde ju att det INTE blev någon träning heller idag…   Såvida man nu inte räknar ”rensa ogräs i rabatten” som träning -för DET har jag gjort ett par timmar ikväll…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *