Midsommarfirande -Midsommarmat…

Hur kul är det att fira midsommar själv? Allra helst om om man känner för att grilla? Inte särskilt kul… Men syrran och hennes sambo, som första hade tänkt stanna kvar här över midsommar, kom på att de skulle ner till Skavsta och hämta en kusin och då firar de DÄR nere.

Nåja, jag får väl göra det som trevligt som går. Midsommarmat med wookade grönsaker och lite olika sorter av kött till… Och så har jag bakat kladdkaka. Varm kladdkaka med grädde, blåbär och hallon! Mums!

2 svar på ”Midsommarfirande -Midsommarmat…

  1. Hejhopp! Glad midsommar!

    Firade själv och det var helt okej, picknick på tomten och sedan ett dopp i poolen. Lite deppigt att man inte kunde dela det med någon men men. Drar nog ut på en prommis snart (säkrast med tanke på tårtan jag fixade till idag och säkert kommer äta en bit till av senare).

    Din kladdkaka låter extremt mumsig! Vill ha! 😀

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *