MÅLET är en utlovad UTLANDSRESA!

Idag var det soligt och varmt ute! Nästan som sommar! 
Jag hade GÄRNA legat och stekt mig i solstolen, men träningen går före! Träna först -sola sen!

Jag tog en promenad runt älven tillsammans med Shakira. När jag gick där slog det mig att planeringen krockar lite -Jag ska ju springa SVEA-loppet (runt älven) på måndag, så jag borde ha tagit vändan runt sportfältet idag istället…

Nåja, bättre att promenera där än att inte promenera alls!

img_1557

Nu ska jag kämpa in i det sista -jag har en utlandsresa framför mig som jag kan påverka själv. 10½ kilo kvar, sedan kan jag få ligga på en luftmadrass i en pool nånstans nära medelhavet!  Jag kan med andra ord avslöja ett mål att kämpa mot. Här ska en dröm uppfyllas!

4 reaktion på “MÅLET är en utlovad UTLANDSRESA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *