Träna -men inte överträna!

Ibland blir man bara så kluven! Jag vill träna idag och SKA träna idag. Men man ska inte träna FÖR mycket -det har jag redan gjort -learning by doing.

Idag väntar ett styrkepass och så 5 km rodd… och så ett besök hos bästaste sjukgymnasten/coachen!

Men när jag vaknade imorse, efter knappt 5 timmars sömn sken solen från en klarblå himmel och det var SÅ frestande att dra på sig kläderna och ta en morgoncardio ute i det fina vädret också. Men man ska som sagt inte träna FÖR mycket! Jag borde ha sovit en timme till eller två, för vilan är viktig den med….

Efter mycket velande med sig själv slutade det med att jag inte fick NÅNTING av det gjort. Varken fler timmars sömn eller nån promenad… Men ner till gymmet ska jag iaf senare idag…

img_1475

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *