6 reaktion på “Tydligare bilder

 1. Thank you!

  Förstår precis hur du känner det. Vad jag vet har man ingen större nytta av kommentarer som ”A men du har väl inga problem med de”, ”Tänk inte på de”, ”Det finns viktigare saker i livet” etc etc. Va fn vet dom lixom. (Även om det förstås bara är i välmening.) Dock är jag säker på att allt kommer att falla på plats för dig också i sinom tid.

  • Visst kan det kännas bra att höra, eller få beta att man nte ser konstig ut, att det inte något ”fel” egentligen på den nya formerna/konturerna som kommit fram. Men så länge mitt huvud inte hänger med i ”make-overn” så kan nog inga ord ändra på det….

  • Tack! Hrrm, det var väl inte direkt underkläderna som bilderna skulle visa, men jag ville inte gärna ta de där bilderna UTAN underkläder heller. =P
   Nej, jag har runt 12-13 kg kvar åtminstone innan jag är ”klar”. Välkommen hit som läsare förresten! =)

 2. Hej Ronja, du har absolut inget att skämmas för. Riktigt fin mao. Kom ihåg att de är de små detljerna som gör den fina helheten. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *