TÄVLINGSRESULTATEN!

Då var fys-delen på mångkampen klar. Ett mindre lyckat resultat däremot.

Gren

Distans/vikt/sträcka

Mitt resultat

Bänkpress 37,5 kg
Terränglöpnig Ca 2000 meter 15;23 min
Längdhopp 1,45 m.
Snabblopp 100 meter 21;15 s.
Klubbkastning 0,5 kg 17,2 m.
Simning 100 meter 4;06 min.

Jag började bänkpressen på 37,5 kg. Nästa två försök hade jag 40 kg, men lyckades inte. Syrran klarade samma vikt, min mamma däremot tog bara 27,5 kg så jag tog henne i det i alla fall…

Terränglöpningen var först 500 meter längs stranden -i SAND! edan uppför, uppför, innan det vände. Men då var jag jättetrött… Har jag tur så räknas min tid in i medel, annars får jag väl 10 poäng för genomförd ”promenad”.

Snabbloppet fick jag springa om, då två barn kom ut i banan där jag sprang… Men då hade jag ju redan gett allt och tiden blev 0;67 s. sämre….

Klubbkastet däremot gick för vånandsvärt bra, med tanke på att jag aldrig gjort det förut… Jag kastade ”tjejkast” (underhandskast ) och kastade längre än min mamma t.o.m.! Det är henne jag tävlar mot mest….

Simningen i kolsvart, kallt, vatten med meterhöga vågor i motvind, gjorde att Crawltekniken som jag precis fått lära mig, försvann. Det enda jag tänkte var att hålla huvudet högt för att slippa fler kallsupar….

Imorrn är den TEORETISKA delen, så först DÅ vet jag det totala resultatet…

10 reaktion på “TÄVLINGSRESULTATEN!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *