Ströpromenader…

Idag har det bara blivit ströpromenader med hunden… 
En sväng till på Kupolen för att införskaffa ett par vita högklackade skor till klänningen och så ett besök hos tandläkaren.

Gymmet får bli senare ikväll och jag tänkte testa att springa 2 km på löpbandet och se vad tiden hamnar på då. Då har jag ingen hund jag måste stanna och plocka upp efter eller som drar i kopplet när det fanns något intressant att lukta på. Inga vägar som måste korsas då man måste se upp för bilar…

INGENTING att skylla på om det går dåligt -bara mig själv… Men då får jag ju sanningen svart på vitt. Sedan är det ju en annan sak att springa på löpband än att springa utomhus….

2 svar på ”Ströpromenader…

  1. Läste lite på din blogg och måste säga att du är grymt stark! Fortsätt att kämpa.

    Ett tips är även att sätta upp små delmål och att ge dig själv någon belöning efter du nått varje delmål. Så som att exempelvis få massage eller göra upp ett varmt skönt skumbad med ljus och fin musik! Det hjälper:)

    Keep up the good work!
    Kram
    Karolina

    P.S Gå alltid efter mottot ”Man orkar alltid mer än vad man tror”

    • Tack! Ja, jag ska fortsätta kämpa. faktum är att jag HAR belöningar vid olika viktmål. Fast det började egentligen med viktbegränsningar för saker som jag ville göra. Hoppa tandemhopp och rida islandshäst…. Då skulle jag göra det när jag nått det målet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *