Tryck ner mig bara -för all del

Imorse var det för trist väder, så jag pallade inte att masa mig iväg till Maserhallen för att gå runt sportfältet. Istället åkte jag till gymmet och cyklade där i 45 minuter 13 km blev det.

En medelpuls på 150, max på 164 och kaloriförbrukning på 322 borde iaf motsvara en 1½ varv runt sportfältet, ca 4½ km.

Jag har inte ro att sitta still i 45 minuter utan att ”göra något” så jag lyssnade på musik i bra tempo och läste vidare i boken ”Sluta kämpa, börja leva”.

Men jag blev rejält svettig i alla fall, och bara för det så sa jag till Bosse när jag gick förbi repan för att gå ner och duscha; ”Är du nöjd nu, nu är jag svettig” och visade min genomblöta tröja. Han har tjatat på mig att jag ska hålla högt tempo och ta i när jag tränar, att svetten ska rinna om mig.
Jag hade väl förväntat mig att han skulle säga ”Ja, det är bra. Så ska det se ut” eller nåt i den stilen, men nädå…

Orden jag fick var inte roliga att få kastat på sig.

”Nej, du ska jobba, svettas, inte sitta och mestrampa och läsa en bok samtidigt, svetten ska RINNA om dig” Jag bemötte den kritiken direkt med de faktiska uppgifterna om distans, tempo, motstånd, puls m.m. Men det var inte heller tillräckligt för jag skulle jag ha på MAX (tror det är 12) och jag hade 7 som motstånd… Och dessutom hade jag torkat bort den mesta svetten i ansiktet när jag torkade av cykeln…

Jag försöker vara stark och vill inte gärna visa hur hårt sånt där tar på mig. Men jag kom bara ner till omklädningsrummet (som tack och lov var tomt) innan prestationsångesten sköljde över mig…

 
Jag HADE kanske inte tränat tillräckligt hårt? Nej, jag borde naturligtvis ha använt högsta motståndet och trampat järnet före frukost…

Jag borde väl ut och springa nu också, eller nej, det får jag ju inte. Jag var hos kiropraktorn för två timmar sedan och ska ta det lungt idag och lägga kyla på ryggen….

4 svar på ”Tryck ner mig bara -för all del

    • Jo, men han är lite osmidig… JUST DÅ blev jag ledsen, men innerst inne vet jag ju att han bara vill väl…

    • Jo, jag vet att jag ska strunta i sån’t, eller åtminstone inte ta illa upp då han faktiskt menade väl EGENTLIGEN.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *