Solskenspromenad

Jag är fortfarande lite förkyld -hes och snuvig… Men lite frisk luft har ju ingen dött av. Eller jo, en guldfisk, men jag är ju iaf landlevande…

Jag tog med Shakira på en lång runda idag. Vi gick TILL sportfältet och sedan ett varv runt där. 79 minuter var vi ute och jag måste ha hållit ett någorlunda jämnt tempo i alla fall. Jag tog mellantider och till sportfältet tog det 22:17 att gå och på hemvägen tog det 22:47. Vi var väl lite tröttare då…

2 reaktion på “Solskenspromenad

  1. Åh vad härligt det ser ut! Varför finns inga såna bra ställen att promenixa på här ^^’ Det hade varit guld att kunna ta en sån lång promenad i solen då och då!

    Visst är det härligt när man väl kommer igång med träning och sund kost? Jag har velat träna flera år men inte trott att det ”är min grej”. Så fick jag chansen att testa på ett tag och det är SÅ kul! 😀

    Jätte fina bilder här nedanför!! Älskar vattenflaskan 😉

    • Jadå, men får ge si ut i skogen och leta rätt på små skogsvägar, men det är ju alltid roligare om det är fint väder iaf….. =)

      Tack ska du ha! Ja, det börjar komma lite olika rosa flaskor nu….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *