Dubbla träningspass

Idag blev det dubbla pass. Direkt jag kom hem från Tunet tog jag en rask promenad runt hälsospåret med Shakira. Dessvärre var det ju inte plogat hela vägen…

Ikväll blev det ett sent pass på gymmet, men det blev i alla fall av. Bättre sent än aldrig som man brukar säga… 
Jag gick på de stora hantlarna idag på hantelpressen, jag var ju själv där nere så det var ju ingen som skulle se om jag inte pallade med dem. Jag trodde att de började på 10 kg, men på sidan stod det 10,9 kg. Ironiskt nog så stod det 10,9 på den som väger 75 kg också…  Men, men, jag körde några reps i alla fall…

Övning

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Lutande hantelpress

5/20

10/12

10/7½

Bänkpressmaskin

Nr. 2/15

Nr. 2/15

Nr. 2/15

Bicepscurl m. stång

10/20

15/9½

15/7

Bicepscurl m. rep i cable

20/15

20/13

Dipsmaskin

Nr. 3/20

Nr. 4/12

Nr. 4/12

Dips mot bänk

KV/10

KV/13

Tricespress m. rep

15/15

15/15

15/15

Att köra i dipsmaskinen känns som waste of time, eftersom jag inte får någon kontakt, men jag får väl köra på…

Något som känns mindre bra just nu är ryggen. Vet inte om jag tränat för hårt eller om nån kota har stuckit iväg och klämt till en nerv. Det ömmar på ena halvan, men samtidigt så är det som bortdomnat/bedövat -jag har inte alls mycket känsel på det området. Känns lite läskigt, men jag ska höra med massören alt. kiropraktorn på gymmet vad man kan göra…

img_0922

3 reaktion på “Dubbla träningspass

  1. Pingback: Examinationspass 7 Oktober | Ronjas resa mot målet

  2. Pingback: OMT kan vara räddningen! | Ronjas resa mot målet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *