Missade TVÅ träningspass…

…Ja, inte missade att träna alltså, men jag glömde uppdatera bloggen…

I söndagskväll var jag på gymmet och cyklade i 45 minuter och sedan igår morse, bara 10 timmar senare  körde jag ett cykelpass till på 45 minuter -FÖRE frukost och innan jag åkte ut till Tunet…

Om jag nu ska köra långa konditionspass, så kanske jag ska skaffa en sån här hemma istället. -Synd bara att de är så dyra….img_0936

2 reaktion på “Missade TVÅ träningspass…

  1. Hur bra är dom där maskinerna egentligen? Är det inte bättre med en motionscykel så att du kan sitta mer framåtlutad och rör mer på överkroppen och spänner magen samtidigt istället för att sitta på en stol och veva med benen? 🙂
    Jag har ingen aning själv så det är därför jag frågar 😛

    • det är nog en smaksak vad man tycker bäst om. Jag upplever det betydligt bekvämare och skönare för ryggen med en sådan cykel, sedan tror jag att det blir lite andra muskler som jobbar också, att det tar mer på baksida lår och rumpa. Men tränar du hårt så får du iaf konditionsträning och du blir svettig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *