Vad gör jag klockan 4 på natten?

Vad gör jag uppe så här dags? Morgonpigg? -Knappast! Nattuggla? -Jovars, men jag HAR sovit…

Okej, men är inte skapt som majoriteten av världens befolkning och jag har ALLTID haft sömnproblem, sovit ett par timmar, vaknat igen. Legat vaken flera timmar i sängen på kvällen utan att kunna somna. Och det blir ju inte lättare av det händer mycket just nu och att hjärnan går på högvarv.

Jag var skittrött efter gårdagen! När jag kom hem, hade tagit en varm dusch och fått i mig lite mat skulle jag bara uppdatera här och ögonen gick i kors. Klockan var strax efter 22.00 så ja, då kunde jag väl gå och lägga mig då…

Somnade ganska snart och det var skönt att slippa behöva ligga länge och vänta in sömnen. Men några timmar senare vaknade jag, fortfarande mörk ute och jag kollade till på klockan.01.09! Jaha… Vad gör man då? Somnar om så klart skulle väl majoriteten göra -Tänk om jag ändå kunde det!

Nej, jag låg kvar och vände och vred på mig i säkert en timme. Sedan gav jag upp. Jag packade klart allt som jag ska ha med mig imorrn och sedan startade jag datorn… Man kan väl säkert hitta nå´t kul att göra på nätet istället. Somna om verkade ju hopplöst!

Men imorrn har jag faktiskt inte dagens första hållpunkt förrän 15.30 då jag ska hämta syrran innan vi beger oss iväg söderut… Men jag lär väl dra till gymmet nån gång under dagen iaf…

Nähä, kanske ska lägga mig i sängen igen, börjar bli lite kallt… Det är iaf varmt och skönt under duntäcket…

4 svar på ”Vad gör jag klockan 4 på natten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *