Vilket ös på Combaten!

Vilket härligt pass! Jag hade nästan glömt bort hur kul det var!
img_0825

Ikväll åkte jag till Falun och körde ett BodyCombat pass på Grand Spa & Sport. Jag har funderat på det några veckor, men det har inte blivit av… Nu har de öppet hus den här veckan och dessutom passade jag på att ”fira” lite. Imorse var jag nämligen nere på -8 kg sedan 1 maj. Så det gick väl lite lättare att fightas också.
img_0826

Vilket ös! Jag gav järnet och hade massor av energi. Fick dock ta det lite lugnt mellan varven då jag har svårt att hålla pulsen nere på en ”bra” nivå…. Marika drev på riktigt bra också!

Det här är vad jag fick fram för siffror på klockan efter passet

Medelpuls 185
Maxpuls 206
Kaloriförbrukning 602

img_0827
Lite svårt att se kanske, men här är träningskurvan från kvällens pass…

img_0828
Jag bjuder på en gammal fightingbild från Karlstad

2 svar på ”Vilket ös på Combaten!

  1. Hej! Jag blev tokinspirerad när jag läste din blogg. Har lyckats samla på mig typ tio kilo för mycket 🙁 har du några tips? jag går mycket, men det syns knappt på vågen.. mvh. Särla

    • Hej!
      Vad kul att jag har lyckats inspirera dig! =)
      Det är alltid svårt att ge konkreta tips till någon som man inte vet något om; Livsstil, kosthållning, motionsvanor etc. Men det BÄSTA tips jag kan ge är egentligen att vända sig till någon specialist inom området ex. dietist, kostrådgivare, personlig tränare…

      Kosten är i prinicip viktigare än träningen. Du kan träna hur mycket som helst utan att minska i vikt om du fortfarande äter fel.

      Men annars är promenader på 30-60 minuter FÖRE frukost ett effektivt sätt att bränna fett. Sedan en stadig frukost.

      För att hålla en jämn nivå på blodsockret ska du äta lite, men ofta och BRA mat. Protein mättar och är viktigt för kroppens uppbyggnad. Muskler kräver och förbrukar energi. Med mer muskler ökar du kroppens basalomsättning (den mängd kalorier som kroppen förbrukar utan att du gör något).

      Den vanligaste orsaken till övervikt är för stort intag av kolhydrater och inte av fett som många tror. Kolhydrater är även socker… Så genom att byta ut pasta mot ris t.ex. så är du ett steg i rätt riktning.

      Vatten är också jätteviktigt för att ”skölja ur” kroppen.

      Tänk såhär; Du kan använda det dyraste och bästa tvättmedlet som finns när du tvättar dina kläder, men det blir iaf inte rena om de inte kan sköljas ordentligt.

      Hoppas att du fått några tips på vägen som du kan använda dig av. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *