Dags för bevakning!

Nu när allt börjar vara på upphällningen här hemma, casein, mitt favoritprotein, whey refresh, liquid whey… Så är det ju dags att köpa hem lite från Gymgrossisten igen. Men jodå, bara att typ ALLA smaker av whey refresh var slut, fanns bara en smak av liquid på lager, mitt favvoprotein var slut, sportdryckspulvret jag ville köpa fanns inte hemma i rätt mängd…

img_0775

Men det finns en knapp ”Bevaka produkt”. Så… Så fort de får in de grejerna igen så får jag ett mail om det så jag kan beställa! Väntar väl på en 15 mail nu då… Tills dess så får jag väl ha chokladprotein i filen eller nå´t…

2 reaktion på “Dags för bevakning!

  1. Hej! Kul att du gillar våra produkter! Vår leverantör har lovat att vi ska ha varorna i slutet av denna vecka. Kampanjen som vi har just nu har sålt mer än tre gånger så mycket än beräknat så våra inköpare har det hett om öronen.

    Mvh Gymgrossisten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *