Som en dränkt katt!

Jisses vilket benpass! Jag vet inte var jag fick all energi från idag. Kanske lagrade den från igår då jag bara var på hundkurs, eller så var det de där hektona på vågen?! Nåja, jag kände mig GRYMT stark idag iaf, men jag svettades nåt kopiöst idag, värmen och lufttrycket var skitskumt. Såg ut som en dränkt katt efter dagens pass…

Övning Vikt/Reps Vikt/Reps Vikt/Reps Vikt/Reps Vikt/Reps
Knäböj i Smith

35/15

35/15

35/15

Benspark

87,5/15

100/11

100/10½

Benpress i släden

7/9+6

7/11+4

7/8

Sittande lårcurl

10/9

10/15

10/13½

Liggande lårcurl

5/8

5/13½

5/11

Vadpress

25/15

25/15

25/15

Crunches på matta

15

15

11

14

8

Det var en tjej där som precis skulle börja träna som jag hjälpte lite också. Hon hade precis fått ett instruktionspass på kanske 25 minuter. Men hur lätt är det att komma ihåg allt?! Tog BRA lång tid innan jag kom in i allt, men jag är fortfarande långt ifrån fullärd. Det är dock bara kul att kunna hjälpa till!

Jag hade glömt mitt pulsband hemmea, men som tur var så fanns det att låna på gymmet. jag kom upp i 190 under knäböjen! Och nu när jag har rätta värden i pulsklockan så fick jag fram en kaloriförbrukning på 375 på ungefär en timme. Men så styrs det ju alltid av kroppstemperatur, luftfuktighet och en massa andra faktorer, så för att få fram exakt så måste man ha speciella mätinstrument och man ska sitta i ett isolerat rum som mäter alla yttre faktorer. När jag fick veta det så var det inte lika intressant längre… Nåja, jag kan iaf använda sifrrorna att jämföra med från pass till pass…

8 reaktion på “Som en dränkt katt!

 1. Jammen då var vi 2 som svettades riktigt gott på gymmet i dag .. men det kändes ju skönt efteråt eller hur? Knäböj är kanon! 😉

 2. Hej Fighterbabe!

  Njaej, jag vet inte om Atlantum kommer få mig som besökare på ett tag framöver. Visst, det var ett trevligt gym, men jag gillar nog källaren i Maserhallen lite bättre:)
  Kör hårt!
  Må gott!//
  Marielena

  • Okej. Jag har aldrig varit i Maserhallen, men jag har hört andra som testat alla gym i Blge och tyckte att atlantum var bäst.
   Yes, I will! =)Tack!

  • Oj, det är väldigt enkelt. Man registrerar sig, får poäng om man besöker andras sidor och förlorar poäng när någon besöker din sida. Ett sidutbyte helt eneklt. Jag kan skriva ett separat inlägg om det, mer utförligt senare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *