Förtvivlad över katten!

Rossy har varit borta länge, hon försvann igår. Jag lockade på henne men hon kom inte…img_0352
Nu var jag ute på sista rundan med Devil, lockade på henne igen och jag hörde en katt jama förtvivlat. Det var svagt, men jag hörde henne! Jag trodde att hon hade fastnat någonstans med sitt halsband och lyste med en ficklampa in mot buskarna. Jag gick runt och hörde ljudet närmare. Inifrån grannens förråd! Jo, därinne var hon (och är fortfarande)! Jag kände på dörren, men det var låst! Det är så frustrerande att inte kunna göra något när jag hör hur ängslig hon låter där på andra sidan dörren… Jag vill inte väcka grannen så här dags… Jag ringde polisen för att höra vad jag kunde göra. För grannsämjans skull så skulle jag vänta några timmar och sedan ringa på hos grannen. De kunde inte komma och öppna dörren… Men de klarar sig! Kvinnan jag pratade med sa att det finns katter som suttit i träd i över en vecka, men ändå överlevt. 1 dygn är ingen fara… Men jag känner mig så egoistisk om jag kryper ner i min varma säng och Rossy sitter och skriker i förrådet där ute…

En reaktion på “Förtvivlad över katten!

  1. Såååå frustrerande!!! Men du vet att vart hon är. Liten tröst, men endå. Ge henne en kram från mig när hon kommer ut från förrådet. Vet så väl hur det är, vår katt ”försvann” en gång, visade sig att han ramlat ner i en spannmålsgrop o kunde inte komma upp, eftersom han var det enda som fanns i gropen..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *