Kondition/Core

Idag var det Jenny som hade det passet. Det är kul, för hon är så bra att man knappt tänker på att det faktiskt är träning. Åtminstone inte under konditionsdelen… Några magmuskler har jag knappt så under DEN delen känns det att det är träning i alla fall…

Något som var intressant var att jag fick en ganska hög kaloriförbrukning trots att konditionsdelen bara var 30 minuter… jag trodde förstås att klockan flippat och att maxpulsen hamnat på 238 eller nåt annat knas, men inte då… Däremot var ju medelpulsen inte så hög eftersom vi ligger ner på golvet halva passet…

Medelpuls 134
Maxpuls 179
Kaloriförbrukning 511

En reaktion på “Kondition/Core

  1. Hej
    Jag har funderat över det här med hur man mäter pulsen o hur man har koll på när man förbränner som bäst osv. Jag har läst lite om de man fatta inte mycket. Du använder ju dig av det så skriv gärna och berätta om det. För och nackdelar och hur man har koll på var pulsen ska ligga för att kunna förbränna bra mm.

    //Jaha_jaa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *