Underbar morgon

Precis hemkommen efter en promenad med vovven… Dum som jag var så tog jag ju inte med mig kameran, det var nå´t alldeles speciellt ute vid den här tiden, men det är ju sällan jag är vaken så här dags… Rätt skönt att rensa huvudet i alla fall… Hur som helst så tog jag 2 bilder från balkongen nyss…
img_0309

img_0310

När det blir vinter kommer ju morgnarna senare och senare så jagkan jag ta lika fina bilder klockan 9 på morgonen sedan… Fast då kanske med snö… Eller så väntar jag till midsommar, då lär jag ju se både gryning och skymning igen… Den som väntar på nå´t gott…

Nähä, jag kan ju lägga mig i sängen och läsa eller nå´t. Somnar jag så somnar jag… Har ingen tid att passa, eller ja 16.00, men det är lugnt…

2 reaktion på “Underbar morgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *