Promenix istället för gym…

Jaja, gymmet var stängt. Vad gör man? Jo, jag ringde en väninna (Jeanette) och vi tog en härlig skogslufs på ca 1½ timme med bägge hundarna… Inte särskilt rask promenad med tanke på att vi hittade kantareller och Devil och Santos ville käka blåbär på vägen…

Vi gick hästspåret som det så vackert kallas för och jag hittade några nya vägar att gå med Devil själv. Det här området är fortfarande ganska nytt för mig. Min väninna har bott i området i 10 år och känner till vaenda lite sten (verkar det som).

Resultatet av hundpromenaden:

Medelpuls 112
Maxpuls 149
Kaloriförbrukning 494
Antal steg 9184

Efter det tog vi en fika hemma hos henne och så skulle jag kolla in det som de fixat med i sin lgh… Hon har målat om sin dotters rum i ROSA toner -vill ha!!! Sedan ska de skaffa lite nya möbler, jag också… Hon kom med lite tips och vi kanska kan greja något bra av det tillsammans… Lite kul är att samtidigt som hon är min väninna, så agerar hon nästan lite mamma också… Hennes egna barn är 17 resp. 8 år… Här kommer jag 20 år liksom… *haha* Det är ju inte fel med en extra ”mamma” ibland heller…

Imorrn börjar höstschemat på gymmet, vem kommer bo där 7 dgr/vecka sedan. *Moi!*

En reaktion på “Promenix istället för gym…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *