Morronprommis efter 14.00

Jag vaknade sent, men å andra sidan var jag fortfarande vaken inatt när klockan passerade 03.30. Gymmet har inga roliga pass idag och Devil måste ändå ut på en promenad… 

Lina, vår kära hundinstruktör tävlar med några där de ska uppnå 10000 steg/dag. Jag tänkte att jag kunde kolla hur lång min och Devils runda är, eller rättare sagt hur många steg jag tar på den. Jag letatde fram min värdelösa stegräknare. Varför är den värdelös? Jo för att den reagerar på minsta lilla skakning, så säg att man skulle ha den hemma och gör minsta rörelse utan att ta något steg så gör den utslag. Men, men, jag tog på mig den och traskade iväg. På en sträcka räknade jag själv 100 steg och kollade vad den slutade på: 90 steg! Så den kanske är hyfsat OK i alla fall om man går bestämt… Jag tog även på mig pulsklockan och fick fram andra resultat också. 1 timme och 13 minuter tog det… men så gick jag ju med en hund också… Så här blev resultatet:

Hundpromenad 1 tim, 13 min

Medelpuls 135
Maxpuls 166
Kaloriförbrukning 725
Antal steg 7253

Okej, 2747 steg kvar idag då… Vi har skattjakt med nollorna ikväll så jag tror det é lugnt… Jag återkommer!

2 reaktion på “Morronprommis efter 14.00

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *