Bad och Bowling i "Sagolika Sunne"

Idag har jag varit i Sunne, det blev bad och bowling… Det regnade när vi kom dit, men vi gick i och åkte några vattenrutchbanor i alla fall… Sedan åt vi lunch, duchade och bytte om, och vi bestämde oss för att inte bada mer så vi bowlade istället. Jag har provat bowling en gång i hela mitt liv förut… Då tappade jag dessutom bollen bakåt vid ett tillfälle. Nu kom den frammåt hela tiden, och hamnade aldrig bredvid banan, för det kom upp ett staket när jag eller barnen skulle spela. 

Mitt resultat: img_0306

Efter en timme gick vi och satte och satte oss på en bänk, åt en glass och pratade… DÅ! Sprack himlen upp och det blev varmare och varmare… Hur som helst så gick vi och badade igen… Parken var nästan helt tom på folk…

Jag köpte en ny bikini när jag var där, en rosa, vad annars?  Här är jag på toppen av ”puddingen”. Checka molnen på himlen! img_0305

img_0304
Simma lugnt!

5 svar på ”Bad och Bowling i "Sagolika Sunne"

  1. Ja det är jag och jo, jag spolar ur badkaret innan jag fyller på vattnet, men fönstret stod på glänt och lampan lyste i taket så myggorna drogs nog till ljuset och vattnet var väldigt varmt så de kanske dog av ångorna. Hur spindeln kom dit är dock oklart, men den fanns inte där när jag tappade upp vattnet, den måste ha ramlat ner i ett senare skede.

  2. Leia: Jag köpte den i butiken inne i Sunne Vattenpark. Den är av märket Shangri La och finns troligtvis i deras butik också, den ligger i Centum i Sunne…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *