Rapport från 40-årsfesten

Liten rapport från festen… Så här fin var jag! Syrran köpte ett linne till mig i Scottland i julas, men det var så fint så jag använde det för första gången på festen… 🙂
img_0284
Det var mycket mat… Ett helt vildsvin hade de grillat och rökt! Nog för att jag äter kött, men det där var lite för starkt för min smak. Men jag smakade i alla fall! Annars är allt nytt ”-farligt!”

Eftersom det var många barn, kusiner och barn till födelsedagsbarnens arbetskamrater m.m. så fick de ett eget bord…

img_0283

Några roade sig med att bada…
img_0282
…andra spelade fotboll
img_0281
>Lite senare kom de på att de skulle spela volleyboll istället…img_0280

Lägg märke till husvagnarna i bakgrunden, det var många som nattade sina yngsta barn medan de själva var upp ett tag till. Det var inte många som kunde köra hem den kvällen…

Seanre på kvällen användes poolen till något annat än frivilligt, badande barn! Värdparet doppades!
img_0278img_0279
Jag stannade till midnatt ungefär, sedan började min syster blir trött och hon åkte ju med mig… Dessutom tyckte jag att en del började bli lite för berusade… Inte otrevliga, men en del blev lite ”råa”. Några av dem var jägare i samma jaktlag som min morbror och berusade jägare får mig att tänka på filmen jägarna… Men, om jag inte hade vetat att de var jägare då? Nja, jag vet inte, men berusade människor är jag inte så förtjust i, men jag accpeterar att de dricker alkohol, precis som de accepterar att jag INTE gör det. Men jag slapp ju lätt undan igår, jag KÖRDE ju!