SHOPPING FÖR HELA SLANTEN!

Idag blev det en trip ut till Bergvik. Var en massa saker som skulle handlas… Fästingmedel till Devil, hundfoder, bläckpatroner till skrivaren och lite annat smått och gott…

För några veckor sedan såg jag på Hälsokraft ute på Bergvik att de hade den gamla sorten kvar av Twinlabs protein. Så jag chansade, men nu fanns den inte kvar… Hittade dock något annat spännande EsaPro, det ska testas!

Sprang förbi Affection och kom precis på att min mascara snart var slut, dags för en ny.

Efter det gick jag över till Expert för att få tag i bläckpatronerna. Visste vilken sort jag skulle ha, det stod på min skrivare. MEN! Jag kunde inte för allt i världen komma på hur jag skulle få ut de gamla, så innan jag åkte iväg funderade jag på om jag skulle ta med min skrivare, men det skulle bli så bökigt. Jag tänkte att de kanske hade min sort där. Men nej, det hade de inte. Men jag frågade lite försynt hur man skulle få ut dem. När strömmen var på skulle man lyfta på locket, då skulle de åka frm automatiskt. Ååååh, typiskt! Jag ville inte hålla på och pilla med den när det var ström i så jag drog ur sladdarna ur den, vände och vred för att ev hitta en liten lucka någonstans…

När jag handlat det jag skulle på Bergvik bar det av till Parva zoo, dags för hundmat. Men då Devil varit lite knepig med maten och ser lite tunn ut, samtidigt som pälsen förlorat all lyster och han tappar massor av päls, så tog jag med honom in. Han har minskat 4 kg på ett halvår vilket inte är bra eftersom han växer och ska ÖKA i vikt. Jag köpte nu energifodret och fick dessutom tips om laxolja på maten. Så det en flaska laxolja också…

En liten bild på mina inköp, 15 kg´s säcken med mat fick inte plats…
img_0264

2 svar på ”SHOPPING FÖR HELA SLANTEN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *