Gårdagens TUNGA pass

Igår var första dagen på nästan 3 veckor som jag körde någon styrketräning överhuvudtaget. Först var jag borta en vecka, sedan var jag sjuk…Men IGÅR, då var det dags!

Utfall med hantlar:
5 kg x 8+8
5 kg x 10+10
5 kg x 10+10
Jag skulle gå 10 steg framåt och sedan 10 tillbaka. Rörelsen var framåt vilket jag gjorde att jag sköt ifrån med bakre benet när jag skulle upp. JP granskade mina rörelser och kunde inte komma på vad det var för något ”extrasteg” jag gjorde… Han sa att jag skulle försök trycka ifrån ordentligt i nedre läget och visade. Då såg jag att jag skulle tryck upp mig med främre benet så jag kom bakåt innan jag tog nästa steg framåt, och vilken skillnad! Man lär sig något nytt varje dag…

Knäböj i Smithmaskin:
30 kg x 12
30 kg x 10
30 kg x 11

Frivändning med överstöt:
15 kg x 11
15 kg x 9
16 kg x 7

Stångrodd:
25 kg x 12
25 kg x 10
25 kg x 10

Bänkpress:
20 kg x 23 PB!!!  
20 kg x 10+5+5
20 kg x 8+7

Dips mot bänk:
10
7
6

Bicepscurl med stång:
15 kg x 10
15 kg x 8
15 kg x 6

Ryggresningar:
10
10
10

Det sista vi gjorde var att försök töja lite i min arm som fortfarande krånglar. 3 år efter armbrottet kan jag fortfarande inte räta ut den helt…

Efter ett sådant här pass kan man ju tycka att vem som helst skulle få träningsvärk, men inte jag… Och då tänker ni; ”Hon har inte tagit i ordentligt” Men det kan jag lova, det gör jag! Jag kör så tungt jag kan, så mycket jag orkar, men någon träningsvärk näää… Fast på ett sätt är det väl tur, jag som inte har så hög smärttröskel skulle väl knappt kunna gå om jag fick träningsvärk…

2 svar på ”Gårdagens TUNGA pass

  1. Jo, jag har en målsättning att tävla. Inom 8 år har jag sagt… Jag är inte speciellt vältränad till utseendet, och har periodvis ett ganska stökigt förhållande till maten så det lär ta ett tag innan man ser något. Men jag kan väl lägga upp någon bild från i mars, för det vet jag att jag har… Annars kan du kika på mitt fotoalbum på Pixbox. (Länk finns i sidokolumnen).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *