EN TUFF BRUD!

Jajjamen, jag är en tuff brud som ger mig på tuffa saker *haha*. Nädå, SÅ farligt var det inte… Jag körde BootCamp på gymmet idag och det är ett hyfsat tufft pass iaf… Min medlepuls låg på 165 under hela kondition/styrkedelen. Men på stretchen stoppade jag inte klockan och då sjönk ju pulsen rejält så det här blev resultatet:

Medelpuls 156
Maxpuls 189
Kaloriförbrukning 695

Hög kaloriförbruknig, ja, men dem åt jag nog upp ikväll också…  UNF hade nämligen en liten avslutningsfest för Tia, vår konsulent som ska sluta nu. *gråter* Men vi hade i alla fall en trevlig sista kväll tillsammans. Tacos och sedan SingStar…

img_0244
Jag sjunger

img_0243
Emma kollar tracklistan och Linnéa gräver i godisskålen

img_0242
Tia Jylhä, vår kära konsulent som nu ska sluta, hon ska ut å jaga bovar istället *haha*

Tack för den tid som har varit. Det kommer bli så tomt utan dig!

3 svar på ”EN TUFF BRUD!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *