6 svar på ”Tillökning i familjen

  1. Tack! Ja, hon är jättesöt… På bilden var hon 6 v. Nu är hon dubbelt så gammal (och dubbelt så stor?) Ska bli spännande att se hur mycket hon har vuxit när jag hämtar henne… Men hon är garanterat söt fortfarande! =)

  2. Ååååh det finns inget härligare än kattungar!!! Ok, hundvalpar ligger väl på delad förstaplats. 😀 Lyyyyckos dig som får ha en kattunge hemma.

  3. Suz: Vad elak du är! Devil är faktiskt jättesnäll! Han har nosat lite försiktigt på henne bara.

    Starlet: Tack! Jo, de är mysiga. Hundvalpar också… Tyvär är de ju inte lika små hela livet. Tänk vilken miss, Devil är inte lika liten längre *haha*

    Rossy sitter fortfarande under badkaret, men hon var inne i köket och åt förut… Min lgh är dock lite läskig fortfarande, så jag låter henne få den tid hon behöver för att våga sig fram. Katter är självständiga varelser…

  4. Naaw, kattungar är ju så jekla söta! Katter öht. Ser ut som min fast i en liten version :). Btw, är hon en tjockis nu och är gravid :D, så vi ska också få kisseungar. Någon som är intresserad av en liten misse? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *