Aj, aj! Ont! Resultatet av Cirkelträning

Kommer precis hem från träningen. Förutom att jag har varit (är) förkyld så var träningen på morgonen misslyckad (fredagen den 13:e eller?). Jag var trött och i slutet av passet gick det inte bättre än att jag stukade foten. 

img_0234
Vi hade Cirkelträning idag. Styrka varvat med kondition… Kondition 2 minuter varvat med olika typer av styrkeövningar 2 minuter. Konditionen var att springa upp och ner på en stepbräda och när jag satte högerfoten så trampade jag snett och blev sittandes på golvet… Jag fick hjälp ut och blev placerad med foten i högläge med kyla. Fick ligga så en halvtimme ungefär…

Det var liiiite svårt att köra hem. Gör ju ont att trampa ner foten. Fick köra lugnt…

Får se när jag kan komma ”in i matchen” igen… Jag VILL ju träna… Blir ju sjuk om jag gör ett längre uppehåll i träningen. MÅSTE träna något varje dag, då hinner inte kroppen bli sjuk…

6 svar på ”Aj, aj! Ont! Resultatet av Cirkelträning

  1. Det blir till att ta fram skrindan… *L* annars har jag ett par kryckor här hemma… 😉
    Du får köra styrka ett tag bara nu då å vila foten… *förmanar*

  2. Det är ingen häst jag har, han drar inte mig… Jag skulle stödja på foten så snart som möjligt för att den skulle läka snabbare då… Men jag vet inte… Ne, inte bara styrka… Nästa planerade pass är på tisdag Mind Body Stretch… DET är lugnt…

  3. Nja, det gjorde lite ont, men nu är jag igång igen. Ska försöka mig på ett BodyJampass… Kommer linda foten innan… Det är ju som att gå på ett blåmärke och sådant gör ont… =(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *