Pilates med mjölksyra

Jaha, då var man hemma igen då. Det blev pilates… Jag var så trött tidigare så jag sov en stund. Det känns inte som att det var idag jag körde kondition/core-passet, men det var det…

NU vet jag vad mjölksyra är! Svårt att beskriva hur det kändes, gjorde bara så jävla ont, men då ska det kanske tilläggas att min smärttröskel är ofattbart låg… Trots det får jag inte träningsvärk och det ska jag kanske vara glad för. Om andra gnäller för att det gör ont så skulle väl jag knappt kunna röra mig…

Hur som helst så var det en övning där vi låg helt på sidan med raka ben. Vi flexade foten och lyfte benet rakt upp där hälen ledde rörelsen… Prova gör så 10-15 ggr så högt upp du kan… Det var så jag fick den där känslan i benet… Det liksom brände i hela benet och det gick verkligen inte att lyfta till slut. Gjorde så ont så jag visste inte var jag skulle ta vägen… Med den luddiga förklaringen frågade jag jenny om hon visste vad det var för fel. Och ”felet” var mjölksyra sa hon… Jag har aldrig känt så förut…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *