Otålig som få….

Va? Jag? Nääää, det kan jag väl aldrig tänka mig…. Jag bara längtar liiite… 
img_0230

Imorrn klockan 9 går mitt tåg till Uppsala. Jag hoppas att det är en sån där dubbeldäckare, då ska jag snika åt mig en plats där uppe!  Jag tycker det verkar coolt att sitta däruppe… I vanliga fall är jag väldigt morgontrött, men imorrn skuttar jag nog upp utan problem… Ska bli så kul att träffa alla UNF:are igen… Och Sofia, hennes mage kanske har vuxit lite nu, vem vet? Hon ska få barn i december… *Bebissjuk igen*  

Jag har kommit på EN bra sak med att väga så mycket som jag gör… Jag skulle ALDRIG få igen min resväska annars, men å andra sidan kanske jag skulle haft mindre storlekar på kläderna annars… Hmm, det går ju att vrida och vända på allting…

Nähä, man kanske skulle försöka sova lite nu… Får se om jag kommer åt någon dator i Uppsala, annars så hörs vi om 1 vecka eller 2…

Hade gôtt!

4 svar på ”Otålig som få….

  1. Hej. Nej jag har varit hemma nu i några dagar, så jag reser från Karlstad imorgon. Men vi ses nog där innan du ser det här. /Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *