Bortskämd med presenter!

Idag var det sista dagen för lärarna på skolan och även för mig som haft praktik som idrottslärare.

Det är få förunnat att ha en sån underbar kollega som Anna. Alltid lika positiv och full av energi! Det har dock stundvis varit stressigt och idag när jag slutade fick jag blommor och en massa fina presenter -med budskapet att jag nu skulle få vila upp mig. Tid att pyssla om och skämma bort mig själv!

20130619-213206.jpg Allt i rosa såklart! 🙂

Dessutom besökte jag min svåger på City Salong Lavin ikväll. Det är alldeles nyrenoverat och fräscht där nu!

20130619-214608.jpg Han fixade mina ögonbryn med threading-metoden.

Sedan fortsatte jag att pyssla om mig själv hemma. Det blev invigning av duschbollen redan ikväll, sedan smörja in sig med bodybutter och lägga på ansiktsmasken.

20130619-213213.jpg
Jag fick två nagellack i olika rosa nyanser och provade det ena ikväll. Riktigt läcker färg!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *