Resan till Playitas! 3 Oktober

Min dag startade så SJUKT tidigt imorse, att jag inte ens fattar att det är samma dygn! Kvart över 4 vaknade jag av mig själv och gick upp, istället för att somna om och sova bara 30 minuter till.

I skrivande stund sitter jag på balkongen i en ljummen sommarkväll och kan bara reflektera över dagen. Incheckningen med bagaget gick smidigt, ända tills det var dags att gå igenom säkerhetskontrollen. Först tjöt det och de sa åt mig att ta mig bältet. Sedan var DET problemet löst. Sedan säger en annan ”Ursäkta, är det här din väska?” Ja… Har du en dator i den? Ja… Och sedan var det nån flaska… Hmmm, jag fick plocka upp datorn och sedan var det en liten tetrapack med apelsinjuice. Men hon var snäll så jag fick dricka upp den istället för att kasta den.

Tiden innanför gick snabbt och vips var det dags att gå på planet. Start och landning tillhör inte det bästa jag vet, men väl i luften går det bra.

Jag somnade som en stock sedan och blev väckt till lunchen. Kl.9.30!!!

Kollade på film, pysslade lite, läste och sedan var vi framme.

Det var skapligt rörigt med transferbussarna. Den buss som gick till hotellet var full, både med väskor och passagerare. Vår packning fick plats i en annan buss som gick till lägenhetshotellet. Men den var också full av passagerare. Vi satte oss på golvet i trapporna, innan chauffören kom och sa att vi inte fick göra så. Vi blev hänvisade till en helt annan buss, som skulle till en annan destination, men den fick svänga förbi Playitas lägenhetshotell först och släppa av oss –sedan fick vi hoppa på den bussen där vår packning var och så körde han oss till hotellet. Ja, ni fattar va??

Incheckningen tog lite tid, men till slut fick jag ett rum och kunde installera mig. Gick ner och handlade lite sen lunch så jag hade energi nog att träna.

Kl.17.00, direkt efter en guidad rundvandring på området, körde de Teamteach funclass med lite av varje träningsform. Efter det var det dags att fixa i ordning sig för middagen.
Förfest, mingel och sedan en härlig middagsbuffé och många härliga skratt. Folk droppade av vartefter, ganska tidigt, alla var trötta efter resan, även jag. Så nu är det tack och god natt. Imorgon börjar utbildningen.

2 svar på ”Resan till Playitas! 3 Oktober

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *