Några centimeter för lång…

Jag har alltid önskat att jag vore några centimeter längre, inte för att jag är särskilt kort som jag är, men det kan ju vara praktiskt att ha några centimeter extra i alla fall…

Men ibland skulle det vara bättre att vara lite kortare, som när man sover på en soffa och upptäcker att man är några centimeter för lång… Jag sover hemma hos en vän när jag pluggar och får ligga med böjda ben, eller lite på snedden. Men det funkar en natt i veckan!

Inatt var det dock aningen kallt, de har utekatter som springer ut och in via balkongen så dörren står på glänt, men tillråga på allt så glömde vi stänga till det stora fönstret på balkongen…

De håller på med ett omfattande vägarbete längs den större vägen så att trafik har dirigerats om, och passerar PRECIS utanför fönstret hos henne också. Jag som i vanliga fall hör närmsta grannens bil på sin höjd…

Och som grädde på moset följde Celine med den här gången. Men i en soffa finns det ju inte riktigt lika stor plats att sova båda två. Hon låg intill mig, under täcket och varje gång jag vände på mig fick jag flytta lite på henne…

Nattsömnen var väl kanske inte den optmala, och när klockan var 7 på morgonen så var det full fart på min väns dotter…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *