Träningsfri (onyttig) dag!

Idag har jag en träningsfri dag, och jag lovar, det BEHÖVDES verkligen!

Jag sov läääänge idag, kroppen var trött. Klockan var 11.20 när jag väl vaknade ordentligt. Då hade jag ett missat samtal på mobilen, det visade sig att Ulrika behövde min hjälp med skjuts till tåget. Självklart ställde jag upp – nästa gång hjälper hon mig… Dessutom fick jag ju en anledning att hoppa upp ur sängen. Eller hoppa är väl att överdriva, snarare kravla. Träningsvärk som heter duga!

När jag kom hem passade jag på att städa lite. Vet ni hur mycket gräs man drar in om man går barfota, inne som ute, när det är varmt?! Mycket!!

Runt 18-tiden fick jag trevligt besök, Fernando och Henrik från Aerobic Weekends.

20110903-071348.jpg
Henrik hittade en ny kärlek hemma hos mig.

De hade jobbat i Insjön idag och stannade till för en fika innan de åkte hem.
Det är DÄR det onyttiga kommer in i bilden. Kanelbulle och kaka och så ingen träning. Men jag ska ju springa imorrn!

20110903-071542.jpg
Jag bakade kanelbullar själv för första gången igår…

20110903-071606.jpg
…Och kolakakor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *