Det är inte RYGGEN det är fel på….

”Ingen träning” var nog det första som for igenom mitt huvud när jag bröt tån. Men idag, 2 dagar senare, och jag ändå kan GÅ hjälpligt så åkte jag till gymmet och körde ett ryggpass. Det är ju inte fel på ryggen bara för att tån är skadad. Däremot kan jag ju inte powerwalka, hoppa, springa, dansa och så obehindrat… 🙁

Ryggpasset gick väl nästintill smärtfritt. Jag kunde dock inte ta stöd med vänsterfoten när jag körde biceps, som sista övning.

Övning Vikt/Reps Vikt/Reps Vikt/Reps
Marklyft 40/12 40/12 40/12
Latsdrag 35/12 40/5 35/12
Kabelrodd 62/12 70/9 70/11
Stångcurl 15/8 15/6 15/9

4 svar på ”Det är inte RYGGEN det är fel på….

    • Jag… Hrrrm, alltså… Jag är dålig på att värma upp tror jag. Jag värmer upp mentalt med lite peptalk/försnack. ;o) Annars är det väl promenaden från parkeringen till gymmet… 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *