Rapport från tävlingen!

Ikväll var det tävling, Blodomloppet här i Borlänge. Tidigare på dagen såg vädret inte så lovande ut, men molnen lättade och det blev till och med sol på kvällen. När det är en kvart kvar till start kommer jag på att jag måste kissa innan. Men drygt 5000 löpare ska dela på 12 toaletter -gissa om det var kö!!

När jag väl kom in i startfållan var det 2 minuter kvar till start. Jag får väl vara glad att jag har ca 800 meter hemifrån till startplatsen så jag tog en rask promenad dit och kände mig ändå tillräckligt uppvärmd i alla fall…

Det var väldigt trångt i starten och att springa var nästintill omöjligt de första 100 metrarna… Sedan kunde jag knata på. Man springer framförallt på gångbanor, men många valde ju att springa vid sidan om, för att springa om. Till slut kommer man till ställen där man MÅSTE springa på gångbanan och folk gick ihop i en enda klump igen och det bildades ”proppar”. Jag kände redan i början att jag hängde på bra och det KÄNDES bättre i år!

Min klocka stannade på 41:18 när jag passerade mållinjen. Bättre tid än förra året och jag mådde BRA också! När man kommit i mål och försöker hämta andan får man bara in varm, syrefattig, fuktig luft, det var SÅ KVAVT!!

Efter en stund, när jag hämtat min T-shirt och annat smått och gott var det dags att leta upp resten av mitt lag, som hade valt att promenera. När alla var samlade åt vi picknick tillsammans i sommarvärmen! Mysigt!! 🙂
blodomloppet-puls
Det här diagrammet visar hur min puls låg under loppet. Medelpulsen blev 174, och högsta 203. (På upploppet)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *