Ett äventyr i Stockholm

Igår började dagen supertidigt, hundarna lämnade jag hos hundvakten och sedan satte jag mig på tåget – för en lång resa till Stockholm. Men jag hade tur och fick sällskap av söta Sandra från Mora, så resan rick rätt fort ändå kändes det som.

Hela dagen spenderades i Stockholm, ett riktigt äventyr för mig som inte är van vid storstäder! Jag hittar verkligen inte där, men allt gick enligt planerna ”Daily uplifts” och jag letade mig fram tack vare min Iphone. All info finns i den!!! =D

SL-trafiken har en app där man enkelt kan se hur man tar sig från ett ställe till ett annat. Alla tider, byten ev. förseningar etc.

Jag fick uppleva saker som jag hade föreställt mig helt annorlunda. ”Tvärbana” hade jag inte nån aning om vad det var. Vad ska jag leta efter?  Tills jag väl kom till stationen och så att det var som en spårvagn. När man åker tunnelbana förväntar man sig inte att se dagsljus, men vipps så åkte jag uppe på en bro!!

Dagen gick i ett, trots att jag bara hade TRE saker på schemat.

  • ”Försökskanin” på en ny behandlingsmetod.
  • Föreläsning i mental styrketräning
  • Träningspass på SATS

Om man ska vara borta en hel dag så tänker man att man ska ha matsäck med sig. Behövs det? Njaaa, det fanns ju liksom restauranger, gatukök, 7-eleven och annat på varje gata -så man klarar man sig! Jag låter säkert som en riktig lantis, haha! Men jag ÄR uppväxt på landet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *