"Det blir alltid som man tänkt sig"

Om det blir som man har tänkt sig -vad har jag då tänkt mig? Den frågan kastades ut precis när föreläsningen började. Och den kan man ju fundera länge på! Men det var en helt suverän föreläsning och trots att jag inte kan återberätta allt så kan jag starkt rekommendera andra att gå på den!


httpv://www.youtube.com/watch?v=wGJQHGmSDVc&feature=related

Efteråt var jag helt euforisk, och på tåget på vägen hem satt jag och reflekterade över dagen och allt positivt som Olof Röhlander sa! Och det här är bara början! 🙂 Om jag mår bra? Yes! Det gör jag! Ända in i märgen!!!  Jag hade så mycket positiv energi i kroppen att jag inte visste var jag skulle göra av den! Det kändes som om jag hade kunnat springa en mil utan problem, bara det att huvudet var för trött!
Det enda jag ångrar, det är att jag inte gått på nån sån här föreläsning tidigare! Varför har ingen sagt, det som Olof sa, till mig tidigare för??

”Framrutan är alltid större än backspegeln” Varför? Jo, för att man ska blicka framåt och inte gå och älta allt gammalt! och så tog han upp några konkreta exempel.

Nåt annat som träfade helt klockrent var ”den deprimerade gäddan”
httpv://www.youtube.com/watch?v=SyHCOPe8qy0&feature=related

Om man gång på gång stöter på hinder så blockerar man sig själv och bestämmer sig mentalt för att ”det är ingen idé” Och då spelar det ingen roll hur mycket resurser som kastas över en! Man måste finna andra vägar för att komma vidare!

En sista övning som vi fick, som jag trodde var helt omöjlig -visade sig vara fullt möjlig med rätt mentala inställning. Vi fick instruktioner om hur vi skulle göra och jag klarade det! Jag överträffade mig själv och var helt euforisk! En egentligen ganska ”löjlig” övning, men det gav mig en kick utan dess like! Tro mig, jag darrade i hela kroppen efteråt! Lyckorus?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *