TRE träningspass, TRE olika ställen!

Idag blev det hela tre träningspass, men för att folk inte ska börja ifrågasätta min träningsmängd så får jag ju träna på olika ställen… Skämt åsido, men olika träningsformer kräver olika miljöer.

På lunchen tog jag en powerwalk runt sportfältet.

På kvällen var jag på ett danspass -samma som jag var på förra onsdagen. Jag är helt såld -jag vill dansa! Det är ganska faschinerande att se hur mycket en liten rörelse kan göra. Och när man sätter ihop allt så blir det riktigt snyggt! Jag fortsätter med ”danskursen” (ja, det känns lite som en kurs) på gymmet och sedan kanske jag fortsätter på nån dansstudio om jag hittar nybörjarkurser för vuxna. Helst ska man ju ha dansat sedan man var liten…

Direkt efter dansen kilade jag över till Atlantum, mitt ”hemgym”, och körde veckans 3:e, och näst sista styrkepass.

Övning Vikt/Reps Vikt/Reps Vikt/Reps
Marklyft 30/12 30/12 30/12
Latsdrag 35/11 35/9 35/10
Stångrodd 30/7 25/12 25/12
Hantelcurl 7/12 7/12 7/12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *