Lördagsträning

Imorse vaknade jag tidigt, RIKTIGT tidigt! Redan kl.7 och det är tidigt för mig. Jag låg kvar i sängen en stund och trodde att jag skulle somna om, men inte då!

Efter lite velande bestämde jag mig för att träna BodyCombat kl.10 och jag hade ju gott om tid på mig. Jag var inte jättepigg, men drog på mig träningskläder, var ute med hundarna och fick lite frisk luft, åt frukost i lugn och ro innan jag åkte till gymmet.

Tyvärr var energinivån nere på noll ändå, och passet blir inte alls lika roligt om man känner sig så kraftlös som jag gjorde idag. Bara de enklaste slagkombinationerna kändes tuffa. Inte ens huvudet hängde med och då har jag vanligtvis ganska bra koordination.

Jag vet inte om det var fel tid på dygnet kanske? På’t igen bara! Men just nu känner jag mig lite låg, ungefär som Ior.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *