Nya skor!!

NU har jag efter mycket letande hittat ett par sköna, bra och snygga workout-skor, för inomhusbruk. De jag köpte i lördags är för löpning… Dessa köpte jag på Intersport igår och har då dessutom möjlighet att testa dem i 30 dagar med deras ”Nöjd-kund-garanti”. Och om dessa skor är de jag söker så har jag nu fyllt min ”sko-kvot” för ett par år framåt. Haha!

img_1809

Bästa skon i olika tester:”Det här är en stabil och skön sko som passar utmärkt för hopp och snabba vändningar. Sulan greppar underlaget bra och hälkappan går upp en bit för ökad stabilitet. Skon får ett ordentligt grepp runt hälen och den blir följsam att träna med. Den har ett bra ”studs”, speciellt vid hopp och det känns som fötterna orkar mer. Invändigt är den mjuk och skön, det finns inget som skaver eller trycker.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *